tiistai 10. helmikuuta 2015

Punainen Picnic tuli kylään

Tällainen kaunotar muutti meille tänään loppuviikoksi. 

Tämä tuskin tulee olemaan minun pyöräni, mutta sen kanssa on tarkoitus testata ajoasentoa ja polkemista ylipäätään hieman pidempiä aikoja kerrallaan. Ehkä jopa jaksan polkea vastusta vastaan joku päivä? Satula oli ainakin paljon miellyttävämpi kuin ensimmäisessä testifillarissani....

Vesa oli asentanut polkimiin varvaskoukut ja viritellyt ohjaustangon ulottuvilleni. Kun asetan kädet ylimmälle tangolle, ajoasento on aika mukava. Myös varvaskoukut toimivat ajaessa hyvin, kun sain jalkaterät niin paljon ulospäin, etteivät kantapäät osuneet kampiin koko ajan. Jalkojen asettelu koukkuihin ja niiden saaminen sieltä pois sen sijaan oli... noh, haasteellista. Mutta se olikin vasta ensimmäinen kertani ikinä ja harjoitus tekee mestarin, eikö?!   ;-)

Huomionarvoista tässä fillarissa on se, että polkeminen onnistuu jopa satulan standardiasetuksilla eli satula ja kampien keskiö ovat suhteellisen etäällä toisistaan jo valmiiksi. Jokusen sentin luulisin kyllä haluavani satulaa vielä taaksepäin lopullisessa fillarissa.


Punainen Picnic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ideat ja parannusehdotukset ovat tervetulleita!