Tiimi

Nena Surakka

Olen 23-vuotia ja aikaisemmalta koulutukseltani urheiluhieroja. Kotoisin olen Kausalasta ja Helsinkiin olen muuttanut apuvälineteknikon koulutuksen perässä. Olen harrastanut koko ikäni lentopalloa ja liikunta onkin lähellä sydäntäni. Tällaisesta työstä ei ole kokemusta aikaisemmin, mutta kiinnostus ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan on suuri. Minulla on pinkki Jopo!

Veronica Kurvinen

Olen 23-vuotias lähihoitaja ja tuleva apuvälineteknikko. Olen Sysmästä lähtöisin ja pikkuhiljaa hivuttautunut etelää kohden koulujen perässä. Olen pelannut nuoruusvuosista lähtien salibandyä sitä edelleen harrastaen. Minulle on tärkeää käyttäjän näkökulma apuvälineprosessissa, sen merkityksen olen ymmärtänyt lapsesta asti veljeni vaikean CP-vamman myötä. Minulla on keltainen Tunturi Sa-int!


Veronica & Nena

Teija Pihkala

Olen 42-vuotias koulutussuunnittelija. Olen kotoisin Aitoosta, mutta päätynyt monen mutkan kautta Järvenpäähän, mihin minut vetivät mies ja työ. Nyttemmin olen myös pienen tytön äiti. Jos vapaa-aika jää, tykkään lukea, askarrella ja soittaa pianoa. Liikuntalajeista lemppareitani ovat lumilautailu, uinti, pilates ja jooga. Matkailua harrastamme myös aina kun on aikaa ja rahaa yhtä aikaa. Minulla ei ole pyörää. Vielä.


Teija

Vesa Rauttu

Järvenpääläinen, pyöräilyn erikoisliikkeen Chebicin omistaja ja Chebici-pyörämerkin luoja.

Vesa ja pyörä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ideat ja parannusehdotukset ovat tervetulleita!